علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟

با توجه به اهمیت بسیار زیاد  نقش فلاشر در عملکرد درب پارکینگ، این مقاله را به موضوع علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟ ، لامپ فلاشر درب پارکینگ و علت باز نشدن درب پارکینگ با ریموت اختصاص داده ایم.

با توجه به اینکه کارکردن قطعات مختلف کرکره با یکدیگر موجب می شود تا یک کرکره برقی به صورت درست و دقیق کار کند، در صورتی که یکی از قطعات آن دچار مشکل شود، موجب می شود که امکان باز و بسته شدن درب کرکره برقی وجود نداشته باشد و به همین دلیل استفاده از آن امکان پذیر نخواهد بود.

علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟ و بررسی مهم ترین علل

فلاشر، یکی از قطعات مهمی است که به کمک جک برقی موجب اتوماتیک شدن کرکره می شود. ریموت از فلاشر برقی برای استفاده کمک می گیرد. در واقع فلاشر در زمان باز و بسته شدن درب کرکره حالت چشمک زن می تواند ایجاد کند و موجب باز شدن و یا بسته شدن کرکره برقی اتوماتیک خواهد شد.

چنانچه سیم کشی درب پارکینگ دچار مشکلی شده باشد، موجب عدم چشمک زدن فلاشر هنگام باز و بسته کردن خواهد شد و بنابراین رفع عیب سیم کشی و بررسی آن، از جمله موارد ضروری در این زمینه شناخته می شود. منگنه های مربوط به سیم کشی نیز در صورت جابجا شدن موجب خرابی فلاشر خواهد شد.

وجود مشکل در سنسورهای ایمنی نیز که در گوشه پایین درب پارکینگ قرار دارد، می تواند موجب اختلال درعملکرد فلاشر شود. چنانچه هر یک از سنسورهای ایمنی واقع در کوشه پایین درب پارکینگ دچار مشکلی باشد، این مسئله موجب عدم کارکرد صحیح و درست فلاشر خواهد شد.

لامپ فلاشر درب پارکینگ چیست؟

 از جمله قطعاتی که مربوط به درب اتوماتیک پارکینگ می باشد، فلاشر است که نقش مهمی در عملکرد پارکینگ خواهد داشت. فلاشر به کمک یک چراغ چشمک زن که در بالای درب پارکینگ قرار دارد، کمک می‌کند تا باز و بسته کردن درب پارکینگ به راحتی صورت گیرد و همچنین هشدار در رابطه با باز و بسته شدن درب پارکینگ را خواهد داد.

 هنگام استفاده از ریموت کرکره برقی، فلاشر با حالت چشمک زن قرار می گیرد و تا زمانی که کرکره باز یا بسته شود، به حالت چشمک زن باقی خواهد ماند. هنگام بستن یا باز شدن کامل درب پارکینگ فلاشر به حالت ساکن در می‌آید و از چشمک زنی خارج می شود.

مراحل بررسی فلاشر درب اتوماتیک 

  یکی از اقداماتی که در پاسخ به سوال علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟ می توان انجام داد،  بررسی علت های به وجود آمده مشکل خواهد بود که در ادامه به صورت کامل در این زمینه اطلاعات لازم را ارائه خواهیم کرد.

مرحله اول

 در زیر موتور لیفت مستر  یک دکمه « learn » وجود دارد که به منظور برنامه ریزی تعبیه شده است. برای دسترسی به آن می توانید از یک نردبان استفاده کنید. در بعضی از انواع کرکره ها ممکن است این دکمه پشت پوشش لنز پنهان شده باشد که لازم است آن را نیز جهت دسترسی بررسی نمایید.

 پس از دسترسی به دکمه « learn » لبه های پوشش لنز را با انگشتانتان فشار دهید و اجازه دهید که برچسب روی  لبه زیرین به حالت آویزان در بیاید.

مرحله دوم لامپ فلاشر درب پارکینگ

 تعداد دفعات چشمک زدن و مکث کردن لامپ (LED) که در کنار دکمه قرار دارد، می ‌تواند نشانه ای برای اطلاع از وضعیت سلامت دستگاه باشد. بنابراین تعداد دفعات چشمک زدن را  پس از مکث بشمارید.

مرحله سوم

چنانچه لامپ (LED) تنها یک بار چشمک بزند، لازم است به سراغ سایر سنسورهای ایمنی بروید و هر یک از سیم هایی که به دیوار و سقف متصل شده است را مورد بررسی دقیق قرار دهید. دقت داشته باشید که هر یک از قسمت هایی که به سیم یا دیوار متصل می شود را مورد بررسی دقیق قرار دهید.

سپس با استفاده از انبردست، پیچ را که به جای  قرار گرفتن دور سیم وارد سیستم شده است را بیرون کشید.

 مرحله چهارم برررسی و نحوه نصب فلاشر درب پارکینگ

در صورتی که لامپ ال ای دی قبل از مکث، مجددا به حالت چشمک در آید، حتماً لازم است اتصال سیم های موتور را مورد بررسی قرار دهید. این موضوع نشان می‌دهد که آیا سیم های کانکتور اشتباه متصل شده اند یا اینکه سیم کم ولتاژی دچار اتصالی شده است؟

دقت کنید که سیم های سفید هر دو سنسور باید در کنار هم متصل شوند و سیم های سیاه نیز در کنار هم به پایانه دیگر کانکتور متصل شده باشند. چنانچه پس از بررسی متوجه شدید که سیم ها به درستی وصل شده اند، پس مشکل از سیم کم ولتاژ بوده و لازم است که آن را تعویض نمایید.

مرحله پنجم در پاسخ علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟

در صورتی که لامپ ال ای دی سه بار چشمک بزند و پس از آن مکث کند، لازم است به سراغ سیمی که به دکمه شستی موجود در کنترل کننده در متصل است بروید و اطمینان پیدا کنید که بست سیم را تصادفاً قطع نکرده باشید. این موارد نشان می دهند که مشکل به وجود آمده از کدام قطعه می تواند باشد؟

 در صورتی که سیم ها سالم باشند با استفاده از یک پیچ گوشتی چهارسو، پیچ هایی را که کنترل کننده را به دیوار متصل کرده است را می توان باز نمود. سیم ها را می توانید از پایانه با استفاده از پیچ گوشتی مناسب بیرون بکشید و به یکدیگر متصل کنید. در صورتی که با اقدامات انجام شده باز هم مشکل به وجود آمده برطرف نشد، نیاز به تعویض سیم کنترل کننده خواهید داشت.

مرحله ششم بررسی فلاشر پارکینگ

در صورتی که لامپ ال ای دی قبل از مکث ۴ بار چشمک می زند، لازم است نسبت به تمیز نمودن لنز های سنسور های ایمنی اقدام نمایید و آن ها را تنظیم و تراز کنید. این علامت نشان می‌دهد که سنسور های شما تراز نمی باشد. مهره های بالداری که سنسور ها را محکم نگه داشته اند را باز کنید و جای سنسور ها را تنظیم کنید تا زمانی که چراغ های روی آنها روشن شود.

 آخرین مرحله بررسی فلاشر در درب پارکینگ

 اگر تعداد دفعات چشمک زدن  لامپ ال ای دی پنچ یا شش بار پس از مکث باشد، دقت کنید که نیاز به کمک یک فرد متخصص خواهید داشت که در این زمینه می توانید با  کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

خلاصه مطلب

در این مقاله به پاسخ سوال علت روشن نشدن فلاشر درب پارکینگ چیست؟ پرداختیم و تلاش نمودیم تا اطلاعاتی را در رابطه با لامپ فلاشر درب پارکینگ وعلت باز نشدن درب پارکینگ با ریموت ارائه نماییم. در صورتی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر و انجام خدمات توسط کارشناسان ما می باشید، کافی است با شماره های موجود در وب سایت تماس حاصل نمایید.

0/5 (0 نظر)
keyboard_arrow_up
error: شماره تماس مهندس گودرزی : 09124372935
تماس